Havkajak kurser for begyndere

Få en god start i havkajakken med vores begynderkursus. Med vores modulkurser kan du finde netop det/de kurser, som passer bedst i din kalender.

Tryghed og sikkerhed frem for alt!
– du starter på lavt vand under kyndig vejledning af erfarne og certificerede instruktører

Modul A: Kræver ingen forudsætninger, bare lysten til at ro kajak
Modul B+C+D: kræver Modul A, introkursus eller tilsvarende.

Du kan nøjes med et enkelt eller to moduler. – Men hvis du vil have hele ”grunduddannelsen” som kajakroer og lære alle de basale tag og gøre både fremdrift og manøvrering meget lettere, samt kende redningsteknikkerne, skal du sigte mod at samle modulerne A, B, C og D.

Start med modul A, så kan du frit “shoppe” rundt mellem B, C og D…

ABCD2

Vi har aften-, weekend- og ugekurser, så du kan gennemføre modulerne indenfor få dage, en måned eller en sommer. Det kan være en fordel at gennemføre alle moduler indenfor en relativ kort tidsperiode. Du kan naturligvis leje kajak hos os og selvtræne mellem modulerne.

Når du ved, hvilke moduler du vil tage, så tjek din kalender og tilmeld dig. Vi ved af erfaring, at det er en stor fordel.

Når du har gennemført alle moduler, har du mulighed for at opnå EPP2-bevis. EPP2 kaldes ofte for ”frigivelse” og betyder, at du kan ro sikkert og har trygheden ved at du er i stand til at redde dig selv og andre. EPP2-bevis er i praksis en hurtig og direkte adgangsgivende i de fleste kajakklubber.

På alle begynderkurser er lån af kajak og udstyr inkluderet i prisen.

Book havkajakkursus for begyndere