Havkajak kurser for begyndere

Med vores 20 års erafring sikrer vi, at du får en god og sikker start i havkajakken. Find det kursus, der passer dig og din kalender.

Havkajak Intro: Kræver ingen forudsætninger, bare lysten til at ro kajak. En god introduktion til din fremtid i en havkajak.

Havkajak IPP2 Weekend/Hverdag/5 dage i Øhavet: aften-, weekend- eller fem-dages kursus, der giver dig “hele pakken” til trygt at ro kystnært i de indre, danske farvande.

Nyhed i 2018
Som noget nyt tilbyder vi IPP2-kurser på hverdage: mandag kl. 10 til onsdag kl. 13. Kurset er til dig, der har mulighed for at deltage på en hverdag. – I forhold til weekend-kurset sparer du kr. 400,- og må låne kajakken resten af onsdagen (værdi kr. 350,-).

Tryghed og sikkerhed frem for alt!
– du starter på lavt vand under kyndig vejledning af erfarne og certificerede instruktører

 

Du kan nøjes med Havkajak Intro. – Men hvis du vil have hele IPP2 “grunduddannelsen” som kajakroer og lære alle de basale tag og gøre både fremdrift og manøvrering meget lettere, samt kende redningsteknikkerne, skal du tage Havkajak IPP2 Weekend eller Hverdag…

Når du ved, hvilket kursus du vil tage, så tjek din kalender og tilmeld dig, mens der er ledige pladser.

Når du gennemfører et IPP2-kursus kan du tilkøbe et IPP2-bevis fra Dansk Kano- og Kajakforbund. IPP2 kaldes ofte for “frigivelse” og betyder, at du kan ro sikkert og har trygheden ved at du er i stand til at redde dig selv og andre. IPP2-bevis er i praksis en hurtig og direkte adgangsgivende i de fleste kajakklubber.

På alle begynderkurser er lån af kajak og udstyr inkluderet i prisen.

Book havkajakkursus for begyndere