Mest solgte

Information

Producenter

Tilbud

Handelsbetingelser

Gratis fragt ved køb for +800 kr.*
* gælder ikke kajakker og SUP

Bytte- og returret
Bytte- og returret ved køb af fysiske varer: Enhver vare, der er købt online og leveret til dig med post, kan returneres inden for 14 dage efter modtagelsen. For at du kan få pengene retur skal varerne være ubrugte - dvs. du må tage dem ud af emballagen, men ikke anvende dem. Du godtgøres det, du har betalt - dog ekskl. fragt.

Udsalgsvarer byttes ikke og tages ikke retur.

Returret ved køb af kurser:
Nicus Nature tilbyder 8 dages fortrydelsesret ved afbestilling af kurser, og ture dog ikke 0-30 dage før et kursus. Ved afbestilling 0-8 dage efter bestilling mistes altid 20% af kursusprisen. Ønsker du at afmelde et kursus eller tur efter 8 dage fra bestillings dato og frem til 30 dage før kursus start, mistes 50% af total prisen. 0-30 dage før kursusstart mistes 100% af købssummen. Der er ingen garanti for at kurserne oprettes, ved for få tilmeldte aflyses kurset min. 7 dage før kursusstart, og vi refunderer den fulde pris - dog ikke, hvis der er tale om gavekort.

Garanti og reklamation
Alt salg fra dette website er omfattet af den danske købelov. Det betyder, at forbrugere har 2 års reklamationsret på varer købt hos Nicus Nature. Reklamationsretten gælder varer, hvor der kan konstateres en mangel, dvs. en oprindelig fejl og ikke slid og ælde.