Nicus Nature > Guidet havkajaktur

Guidet havkajaktur

Havkajak & oplevelser

2 timers havkajaktur med guide og oplevelser på vandet!

På denne tur tager vi ud i kajakkerne fra vores base på Vindebyøre, Tåsinge og ror mod Thurø, som er den anden større ø lige ved Svendborg. Vi kommer ud i Svendborgsund, ser måske et marsvin eller to, hører røverhistorier om smuglerne og de sære sjæle, der har beboet disse egne.

På guidet tur i Svendborgsund – med guide 

På denne tur tager vi ud i kajakkerne fra vores base på Vindebyøre, Tåsinge og ror mod Thurø, som er den anden større ø lige ved Svendborg. Vi kommer ud i Svendborgsund, ser måske et marsvin eller to, hører røverhistorier om smuglerne og de sære sjæle, der har beboet disse egne. Du skal ikke tænke på at finde vej eller om, hvor du skal hen. Du skal blot nyde at komme ud i naturen, opleve Svendborgsund fra vandsiden og fornøjes over at komme til at kende de sjove anekdoter og røverhistorier fra et af Danmarks smukkeste områder og et unikt Øhav.

Guidet tur i havkajak i Øhavet!

Turen er en tur på et par timer, og når du – og måske dine venner eller familie – ankommer, finder vi det rette udstyr og kajakker, taler lidt om vejr og sikkerhed og tager så af sted. Det er en idé at tage en madpakke med, fx til et lille stop undervejs, eller til at nyde efter turen ved picknick-bænkene på Vindebyøre. Undervejs på turen nyder vi at bevæge os, få leveret de sjove, unikke og skæve historier om livet i Øhavet, selskabet og den helt særlige oplevelse det er, at komme ud på vandet og se alt fra en ny vinkel. Vi har har naturligvis et par poser med i kajakkerne til affald, hvis vi skulle finde noget i vandet undervejs.

Du skal have praktisk tøj med til at opholde dig på vandet, alt efter vejr og vind, men vi har udstyr som dragter, sko, jakker, veste … dog kan det altid anbefales at have lidt uldtøj med, hvis skyggen falder.

Indhold:

 • Minimum 2 timer i kajak
 • Guide
 • Kajakker, veste, pagajer, spreydecks, pumper
 • Dragter og udstyr
 • Rednings- og førstehjælpsudstyr
 • Godt selskab

 

Medbring:

 • Sportstøj til inden under våddraget eller tøj, der må blive vådt såsom langærmet sportstrøje og halvlange eller lange løbebukser(evt. badetøj inderst)
 • Håndklæde
 • Drikkedunk
 • Madpakke eller snack til under og efter turen – efter behov.
 • Godt humør

Forudsætninger: Du skal føle dig tryg i en kajak og ved vand. Aldersgrænse 14 år, hvis du skal ro i egen kajak. Ellers kan børn komme med i dobbeltkajakker.

Praktisk: Husk skiftetøj – alt efter vejret –  og at vi skifter i det fri – eller i vores grejtrailer. Der er toilet på campingpladsen, hvor vi holder til.

Mødested: Nicus Nature, Vindebyørevej 31B, Tåsinge, 5700 Svendborg.

Datoer: Turen kan bookes på selvvalgte datoer.

Antal: Der kræves mindst 4 deltagere og der er maksimalt plads til 8 deltagere.

Hello.