Erhverv

Konsulenttjeneste
Teamet bag Nicus Nature har mere end 20 års erfaring med outdoor-liv og turisme. Både som aktører, aktivitetsudbydere og som projektledere og forretningsudviklere.

Det er tanken, der tæller – hedder det. Men vi tilbyde både tanken og handlingen, og kan derfor gøre den forskel, som din organisation søger!

Vi tilbyder dig, din destination, kommune eller organisation en hands-on tilgang til outdoor-udvikling fra det strategiske til det praktiske niveau. Sammen med os kan du få operationaliseret og eksekveret eksisterende planer og strategier eller udformet nye, der både tager turisterne, bosætning og borgere, klima, natur og bæredygtighed i betragtning. Se mulighederne udefra og få sat skub i en måske ny udviklingsretning.

Vores speciale er at omsætte strategi til praksis, få ideer omsat til virkelighed og tale i øjenhøjde med alle interessenter, hvilket sikre bedst succes og fremtidig drift.

Vi har være med til at udvikle forretningsforløb for oplevelsesaktører, har samarbejdet med kommuner og destinationer om både vandring, cykeludvikling, rideturisme og udviklingen af en bred vifte af vandsportsaktiviteter. Det er både konkret sparring, projektudvikling, fundraising og eksekvering. For os er det interessante, hvad vi kan nå sammen med jer, og med alle de interessenter, der ofte er involveret i outdoor-, fritids- og turismeudvikling.

Vi har arbejdet for steder som:

  • Udvikling af bæredygtige turismeoplevelser på Møn
  • REACT-projektet, hvor Nina var projektleder på bl.a. forretningsudviklingsforløbet Katapult samt herbergsprojekt for vandring og udvikler af Bike Friends.
  • Undine II-projektet, hvor Nicolai var faglig sparringsperson på udbud i forhold udvikling af grejbank og vandoplevelser.
  • Andre projekter: Et Øhav i Verdensklasse, Shores og Smakkecentret på Strynø.

Vi har en bred outdoor og akademisk erfaring og kompetencer at trække på, et stort og bredt netværk og dygtige samarbejdspartnere, så vi altid kan sammensætte det hold, som din organisation har brug for.

Kontakt: nina@nicusnature.com