Nicus Nature > Events & Oplevelser

Events & Oplevelser

Vi skaber den gode oplevelse for dig

Events, virksomhedspakker eller socialt arrangement

Hos Nicus Nature har vi både sted, faciliteter og grejet til at skabe det optimale event for dig, om det er: Events, virksomhedsarrangementer, sociale arrangementer f.eks. med familie og venner. Vi skræddersyr naturligvis gerne til enhver lejlighed, men har også udviklet et par færdigsyede produkter, som du/din virksomhed kan lade sig inspirere af.

Virksomhedspakker

  • Vi sammensætter en pakke med de aktiviteter, du/I har lyst til. Det kan være tre “besøgsbaser” med 1. delfintur i RIB-båden, 2. havkajak og 3. SUP
  • Vi tilbyder desuden SUP-yoga, cykler og samarbejder med andre aktører som eksempelvis Smakkecentret på Strynø

Events

  • Eksempel: SUP polo – teams dyster mod hinanden, nogle laver fælles mad på stranden/på basen, tager på mindfull hiking på Øhavsstien eller ud på mtb.
  • Eksempel: Kajak – lær&leg eller SUP – lær&leg (som du finder under disse aktiviteter)

Socialt arrangement fx med familien

  • Eksempel: Polterabend med undervandsjagt og snorkling ved instruktør, frokost med cava/lokal øl samt måske en krabbebisque eller bouillabaise tilberedt på lokal æblemost, tilberedt af egen fangst.
  • Eksempel: Tur i RIB-båd med fart og vind i håret, guidet tur i Øhavet med picnic på en ø eller holm. Evt. fælles madlavning på stranden.
  • Eksempel: Fyraftens-SUP&Cava – som du finder under SUP
  • Eksempel: Kajak – kort intro, dernæst skattejagt med selvvalgt tema med picnic stop og lokal øl samt snacks.

Vores styrke er, at vi er et veletableret lille firma, der samarbejder med en bred vifte at selvstændige teamcoaches, undervisere og instruktører, hvilket giver os en sikkerhed for, at alle levere den bedste kvalitet, nærvær og ydelse hver gang. Kontakt os, så finder vi et bud, der passer til jeres tidsramme, budget og ønsker.

Vi har erhvervsansvarsforsikring hos TopDanmark, der dækker alle aktiviteter inkl. passageransvar for sejlads i vores RIB båd. Nicus Nature er stolte af at have afholdt utallige kurser og ture siden 2001; alle uden hændelser og/eller uheld.

Hello.