Havkajakkurser for begyndere

Med vores 20 års erfaring sikrer vi, at du får en god og sikker start i havkajakken. Find det kursus, der passer dig og din kalender.

Havkajak Intro: Kræver ingen forudsætninger, bare lysten til at ro kajak. En god introduktion til din fremtid i en havkajak.

Havkajak IPP2 Weekend/Hverdag/5 dage i Øhavet: aften-, weekend- eller fem-dages kursus, der giver dig “hele pakken” til trygt at ro kystnært i de indre, danske farvande.

OBS:
Også i 2020 tilbyder vi IPP2-kurser på kun to hverdage: fra kl. 09 dag 1 til ca. kl. 17 på dag 2. Kurset er til dig, der har mulighed for at deltage på hverdage. – I forhold til weekend-kurset sparer du kr. 375,-.

Tryghed og sikkerhed frem for alt!
– du starter på lavt vand under kyndig vejledning af erfarne og certificerede instruktører

Du kan få appetit ved at tage et kort Havkajak Intro-kursus. Men hvis du vil have hele IPP2 “grunduddannelsen” som kajakroer og lære alle de basale tag, og gøre både fremdrift og manøvrering meget lettere, samt kende redningsteknikkerne, skal du tage Havkajak begynder IPP2 Weekend eller Hverdag…

Når du ved, hvilket kursus du vil tage, så tjek din kalender og tilmeld dig, mens der er ledige pladser.

Når du gennemfører et IPP2-kursus kan du tilkøbe et IPP2-bevis fra Dansk Kano- og Kajakforbund. IPP2 kaldes ofte for “frigivelse” og betyder, at du kan ro sikkert og har trygheden ved at du er i stand til at redde dig selv og andre. IPP2-bevis er i praksis en hurtig og direkte adgangsgivende i de fleste kajakklubber.

På alle begynderkurser er lån af kajak, pagaj, vest, pumpe, float, våddragt, jakke og sko inkluderet i prisen.