Nicus Nature > Havkajak kurser for Begyndere

Havkajak kurser for Begyndere

Havkajak – noget for dig?

Få en perfekt start i havkajakken med vores begynderkurser

Med vores 20 års erfaring sikrer vi, at du får en god og sikker start i havkajakken. Find det begynderkursus, der passer dig og din kalender. Tryghed og sikkerhed frem for alt!
– du starter på lavt vand under kyndig vejledning af erfarne og certificerede instruktører Du kan få appetit ved at tage et kort Havkajak Intro-kursus. Men hvis du vil have hele IPP2 “grunduddannelsen” som kajakroer og lære alle de basale tag, og gøre både fremdrift og manøvrering meget lettere, samt kende redningsteknikkerne, skal du tage Havkajak begynder IPP2 Weekend eller Hverdag…

01

Havkajak Introkursus
- 4 timer

Er du nysgerrig for at finde ud af om havkajak er noget for dig? Her har du mulighed for, på en hurtigt og økonomisk måde, at få et indtryk af hvilke oplevelser havkajak verdenen kan byde på.
02

Havkajak Begynderkursus IPP2 - 2 dage

Kom trygt på vandet med et IPP2 kursus! Kurset starter med introduktion og tilvænning til kajak og vand. I løbet af de to dage kurset varer, vil der udover forskellige færdigheder blive tid til leg og afslappet roning i kajakken. Om aftenen er der mulighed for hygge og grill ved vores overdækkede terrasse.
03

Havkajak Begynderkursus IPP2 – 5 dage i Øhavet

Søger du en anderledes ferieform og en solid start på dit kajakeventyr, evt. med et IPP2 bevis, gør vi alt for at give dig de bedste muligheder! Oplev hvordan det er at holde ferie i kajakken i et af Danmarks fineste områder – Det Sydfynske Øhav.
Hello.