Nicus Nature > Havkajak Specialkurser

Havkajak Specialkurser

Havkajak – bliv bedre til lige præcis du vil

Vil du lære at rulle, have et bølge- eller sikkerhedskursus eller har du andre havkajak-drømme, som du gerne vil udleve, så hjælper vi dig godt på vej.

Vore certificerede instruktører er din garanti for maksimalt udbytte! Har du specielle ønsker, anbefaler vi privattimer, hvor én instruktør maksimalt underviser to kursister. Det er meget billigere end du tror og udbyttet er utrolig stort – og oplevelsen altid helt i top. Prøv vores unikke tur: “Ø-hop i havkajak”
– En guidet weekendtur i Det Sydfynske Øhav, hvor vi ror ud i Øhavet fra Tåsinge og overnatter på en af øerne. Fokus er på turen, der er guidet. Undervejs underviser guiden dog i følgende; valg af rute
pakning af havkajak
navigation
overnatning i det fri
forplejning
Vi anbefaler, at du minimum har IPP2-kursus eller tilsvarende erfaring.
Er du helt ny i kajakken, anbefaler vi dig at tage et af vores begynderkurser.

01

Havkajak Introkursus
- 4 timer

Er du nysgerrig for at finde ud af om havkajak er noget for dig? Her har du mulighed for, på en hurtigt og økonomisk måde, at få et indtryk af hvilke oplevelser havkajak verdenen kan byde på.
02

Havkajak Begynderkursus IPP2 - 2 dage

Kom trygt på vandet med et IPP2 kursus! Kurset starter med introduktion og tilvænning til kajak og vand. I løbet af de to dage kurset varer, vil der udover forskellige færdigheder blive tid til leg og afslappet roning i kajakken. Om aftenen er der mulighed for hygge og grill ved vores overdækkede terrasse.
03

Havkajak Begynderkursus IPP2 – 5 dage i Øhavet

Søger du en anderledes ferieform og en solid start på dit kajakeventyr, evt. med et IPP2 bevis, gør vi alt for at give dig de bedste muligheder! Oplev hvordan det er at holde ferie i kajakken i et af Danmarks fineste områder – Det Sydfynske Øhav.

Den bedste beliggenhed og gode instruktøer

Find out more

Health, Safety, and Learning
Through Having Fun

The Swim Academy school conducts classes for both children and adults in the field of swimming, diving as well as aqua aerobics. Perfectly trained staff in a calm and pleasant atmosphere will make each participant of the course overcome the fear of water and learn various swimming techniques so that they can choose their favorite one.

Why you should trust us?

0år
Samlet erfaring
0
Glade kursister
0%
Sæsoner uden ulykker
We Rock.

Explore Classes

Whether you want to introduce your infant to the water or are an adult looking to
learn to swim, we offer a variety of swimming classes for all skill levels.

Hello.