Nicus Nature > Havkajak

Havkajak

Havkajak – fantastisk måde at komme på vandet

Naturoplevelser, ro, sport og action - havkajakken kan det hele!

Der er ikke noget bedre end at komme ud på vandet, opleve livet på og i vandet, trygt siddende i havkajakken der glider let og ubesværet gennem vandet. Fra vandet er det som om alle oplevelser i naturen forstørres og forøges; du hører de edderfuglenes kurren og måske blive nedstirret af en lille sæl på jagt efter småfisk. Du ser et marsvin piske forbi eller forundres over småfiskene, du kan se fra overfladen eller de fascinerende muslingebanker, der filtrerer og rejser vores havvand. Fra havkajakken kan du nå lagt, langs Svendborgsunds breder, og i den stabile og solide havkajak, kan du komme ud og opleve en helt anden verden og en natur, som er uforglemmelig. Tag på kursus og få alle de gode tips, tricks og metoder til at føle sig tryg og sikker og kunne komme hurtigt omkring, eller tag en guidet tur med en inspirerende guide, eller lej en dobbeltkajak for to et par timer eller en dag og tag selv picnic med.

  • Kom tæt på dyreliv
  • Ro ud i solnedgangen og få ro i sjælen
  • Tag på overnatningsture i havkajakken
  • Action og adrenalin i bølgerne
Kom godt igang med vores kurser

Havkajak Kurser

Hvad end du er nybegynder eller øvet, kan vi føre dig sikkert og kompetent ind i havkajakkens færdigheder, hemmelige tricks og specialiserede udstyr. Vores instruktører er selv på vandet hver uge og brænder for at videregive de gode oplevelser.

Udstyr af høj kvalitet

Udlejning af havkajakker

Lej havkajakker, udstyr og -beklædning hos Nicus Nature. Vi har både dragter, handsker/sokker, masker, bøjer og alt det man skal bruge for en god dag på bølgen blå.

Hello.