Nicus Nature > Havkajak Kurser

Havkajak Kurser

Havkajak – noget for dig?

Få en perfekt start i havkajakken med vores kurser

Er du nysgerrig efter at finde ud af om havkajak er noget for dig? Her har du mulighed for at få et indtryk af hvilke oplevelser havkajak verdenen byder på. Du kan nøjes med Intro-kurset. – Men hvis du vil have hele ”grunduddannelsen” som kajakroer og lære alle de basale tag og gøre både fremdrift og manøvrering meget lettere, samt kende redningsteknikkerne, så skal du tage er IPP2-kursus på kun to hverdage, en week­end eller 5 dage i Øhavet. PS: Du kan naturligvis også leje kajak hos os eller booke privattimer.

01

Havkajak kurser for begyndere

Med vores 20 års erfaring sikrer vi, at du får en god og sikker start i havkajakken. Find et kort eller lidt længere kursus, der passer dig og din kalender.
02

Havkajak kurser for øvede

Ønsker du nye udfordringer i kajakken, eller vil du have genopfrisket din evner, så tag et af vore kurser for øvede. Mød andre roere, lær nye teknikker og bliv inspireret til at få endnu mere ud af din havkajak.
03

Specialiserede havkajak kurser

Vil du lære at rulle, have et bølge- eller sikkerhedskursus eller har du andre havkajak-drømme, som du gerne vil udleve, så hjælper vi dig godt på vej.
Hello.