Instruktører

Nicolai Ilcus (Instruktør og indehaver)
Nicus Nature er en naturlig forlængelse af mange år med store kajak- og friluftsoplevelser i bl.a. Canada, V & NØ Grønland, Tyrkiet, Norge, Skotland, Wales, Sverige og Danmark.
I dag er Nicolai en af Danmarks mest erfarne og højest uddannede havkajakinstruktører ved de canadiske, norske og engelske kajakforbund, samt ved University College of the Cariboo i British Columbia, Canada. Nicolai er en topkompetent underviser i undervandsjagt og lystfiskeri pga. sin intensive viden om vind, vejr, vand og fisk kombineret med en kendskab til Det Sydfynske Øhav.

Nina Brandt Jacobsen
Stand Up Paddleboard-instruktør fra DSRF, outdoor-udøver og vandreguide med mange år som projektleder og underviser bag sig. Nina møder dig med højt Pippi-humør, en glæde ved vandet og mange års praktisk erfaring med mennesker, hvilket gør hende til en behagelig og tålmodig underviser hos Nicus Nature.

Jesper Lund
Med sejladserfaring fra et liv på havet og uddannet menneskekender fra sine år i Københavns Brandvæsen er Jesper en tålmodig, rolig og yderst kompetent instruktør. Uddannet havkajakinstruktør fra Nicus Nature og med en stor viden om det lokale rofarvand udgør Jesper et stort aktiv for vore kurser i det sydfynske øhav.
Jesper er en teknisk dygtig kajakroer, og har de senere år udforsket kajakkens egenskaber i forbindelse med både fiskeri og surf. Fra sit tidligere arbejde med adfærdsvanskelige unge har Jesper stor pædagogisk erfaring, og er garant for udfordringer og tryghed i kajakken.

Thomas, Thomas, Jesper og Pernille – og alle de andre.
Med mange års erfaringer i sædet, godt humør, tålmodighed og forståelse er vores instruktører habile, dygtige og professionelle. Dem vil du derfor også kunne møde på kurser og til events. Vi har haft glæde af flere af vores instruktører igennem mange år og ved, at de kursister der tager med dem ud, de føler sig trygge, set og hørt og kommer smukt igennem pensum eller det event, vi har rullet ud.