Nicus Nature > Om os

Om os

Den bedste beliggenhed og gode instruktøer

Nicus Nature

20 år med gode oplevelser og glade kursister på vandet

Vi har arrangeret vandsportsaktiviteter i Det Sydfynske Øhav siden 2001

Kom med på vandet med os

0år
Samlet erfaring
0
Glade kursister
0%
Sæsoner uden ulykker
20+ år med Nicus Nature

Historien om Nicus Nature

2000 - 2005
2005 Butikken suppleres med en webshop.

2004 Kursusbasen på Vindebyøre suppleres med en butik, der sælger havkajakker og -udstyr.

2003 Nicus Nature får egen kursusbase på Vindebyøre på Tåsinge. Det er et perfekt spot for nye kajakroerer – lavt vand og lys sandbund.

2001 »Nicus Nature« bliver grundlagt. Nicolai afvikler afvikler kurser på Tåsinge.

2006 - 2010
2010 Arrow Kayaks lancerer model»Nuka«, der er lillesøster til Play. Nuka har et design, der er tilpasset til roere på 50-75 kg. På grund af sin mindre størrelse og fartoptimerede skrogdesign, er den mere letroet end Play. Nuka bliver populær blandt de mellemstore roere og især hos kvindelige kajakroere.

2009 Firmaet »Nicus Design« stiftes, og varemærket  »Arrow Kayaks« lanceres. Den første model fra Arrow Kayaks hedder »Play«. Den er designet af Nicolai sammen med vennen Jesper. Play er en letroet, manøvrerbar havkajak, der også kan bruges til surf og leg i brændingen. Kort sagt en agil  kajak.
Udover ovennævnte egenskaber, skiller Play sig ud sig fra andre havkajakker ved, at cockpitlugen (den lille luge mellem knæene) er indkorporeret i dækkets design, mens alle andre fabrikanter på dette tidspunkt eftermonterer denne. Arrow Kayaks henvender sig ikke kun til entusiaster, men i høj grad til flertallet af kajakroere. Play bliver hurtigt en succes med et godt salg i hele Norden. I 2009 bliver Arrow Kayaks produceret af Tahe Outdoors i Estland, senere i Thailand  og Finland.

2009 Butikken flytter til et 350 m2 lokale i historiske omgivelser i Baagøe & Ribers tidligere isenkram på havnefronten i Svendborg

2011 - 2015
2014 Salget af Arrow Kayaks til Tahe Ourdoors giver nye muligheder. – De har kapital til i samarbejde med Nicolai at udvikle Play MV og Nuka GT i plast. Tahe Outdoors lancerer Play MV og Nuka GT støbt i 3-lags HDPE  (High Density PolyEthylene) plast.

2013 Undervandsjagt er for alvor blevet en populær sport i Danmark og da Nicolai har dyrket det i en årrække,  er det oplagt, at Nicus Nature begynder at sælge undervandsjagt-udstyr. Udvalget består primært af produkter fra spanske Spetton, amerikanske Riffe og græske Demka.

2013 Arrow Kayaks bliver solgt til Tahe Outdoors, der mangler et “flagskib” til at komplettere deres high-end mærke »Zegul Kayaks«. Salget gør det muligt at udbrede Arrow Kayaks design, så endnu flere kajakroere kan få glæde af Play, NukaGT og Empower.

Nicolai bliver tilknyttet Tahe Outdoors som ambassadør og produktudvikler. Han besøger forhandlere og importører, samt deltager på træf og messer. Salget af Arrow Kayas gør det muligt for Nicolai at være mere i butikken og tættere på kunderne i Danmark.

2011 Eventyreren Erik B. Jørgensen ror Danmark rundt i en Play kajak under den hårdeste isvinter i 23 år!

2011 Arrow Kayaks lancerer modellen »Empower«, der er en langturskajak med fartoptimeret skrog. Erik B. Jørgensen ror Skandinavien rundt i den første Empower. 6.400 km i alt!

2016 - idag
2019 Nicus Nature udvider med sparringspartner Nina Brandt Jacobsen både på kontoret og som SUP-instruktør.

2016 Nicus Nature vender tilbage til Vindebyøre som unikke one-stop-base, da udfordringerne med to adresser bliver for mange. SUP/Stand Up Paddleboard vinder frem som fritidsaktivitet og udlejning – og kommer i butikkens sortiment.

Nicus Nature Staff

Her har du os!

Sig hej til ejerne af biksen, instruktører og andet godtfolk der gør din oplevelse på vandet bedst mulig.

Indehaver og Instruktør

Nicolai
Ilcus

Indehaver & Instruktør

Nina
Brandt Jacobsen

Instruktør

Jesper
Lund

Instruktører, guider

Thomas, Thomas, Jesper og Pernille
– og alle de andre...

Hello.