Udlejning af havkajak

Tag på tur i kajakken alene eller tag familien, venner og kæresten med ud at ro i havkajakkerne. Det smukke Svendborgsund byder på mange muligheder for en tur i kajakken. Farvandet omkring vores base er perfekt til kajakeventyr med de hyggelige, beskyttende bugter, strandenge og små charmerende havne. Fra denne side af sundet undgår du strømmen i sejlrenden og kan trygt komme rundt og af sted – ud i Det Sydfynske Øhav, der med sit lave vand er perfekt til kajak og vandsport.

Vi har kajakker for enhver smag, 18 års erfaring med udlejning – og vi har naturligvis kajakker til alle!

Almindelig kajakleje
Vi har et stort og varieret udvalg af kajakker, der alle er velholdte og stabile. Så uagtet om du er høj, lav, bred, tynd eller midt-imellem, så har vi en kajak, der passer. Desuden har vi dobbeltkajakker, eller 2’er kajakker, som er optimale med jer, der har børn med, gerne vil være helt tæt for bedre at kunne snakke – eller hvor den ene er mere erfaren end den anden. Vi går meget op i service og sikkerhed i kajakkerne, sådan at du som lejer, kan føle dig tryg ved at komme ud på vandet.

Kajak-deluxe
Vi har som noget nyt et lille eksklusivt udvalg af highend-kajakker, både af egen produktion men også fra andre mærker, som udlejes til lidt højere priser i det, vi kalder “Kajak-deluxe”. Dette er til dig,  der har lidt højere krav, gerne vil ud i en sjovere kajak, prøve noget der er endnu bedre end det, du måske har derhjemme, eller gerne vil leje en særlig kajak for at træne en færdighed – eller blot prøve, hvordan det er at ro i en super fed kajak i stedet for en mere all-round udlejningskajak.

Generelt
Her lejer du en havkajak fra 2 timer eller en dag, dog skal du være tilbage senest kl. 17:30 – eller efter aftale.

Ved heldagsleje gælder lejen som hovedregel fra kl 9 eller 10 (alt efter årstid). Vi aftaler et tidspunkt for udlevering typisk mellem 9 og 10. Ved heldagsleje kan vi også udlevere på andre tidspunkter, dog er heldagslejen “startet” fra kl. min. 10.