Undervandsjagt, for øvede 5 timer

 

Undervandsjagt-øvede, 5 timer

Undervandsjagt, eller uv-jagt, er blevet meget populært i Danmark, og du har måske allerede stiftet bekendtskab med sporten via et kursus hos os. Men hvordan finder du så de fisk? Eller manglede du nogen at komme ud med? Kurset – eller dagen her – er for dig, der gerne vil skridtet videre og gerne blive endnu bedre til at spottet de fisk, som du gerne vil have med hjem til aftensmaden.

Find de fisk!

Indhold
Vi gennemgår ultra kort teori og praksis, men vil på dette kursus fokusere på fiskene, de gode fiskespots, hvordan du bruger strømforholdene og din viden om bundforholdene til at forberede dig og udvælge et spot. Fokus er på at finde fiskene, genkende deres aftegninger, deres omgivelser og få fisk på spydet. Tiden flyver under vandet, så vi hopper hurtigt i dragterne og kommer ud og oplever teorien i praksis.

Vi jager fra kysten på Langeland eller Tåsinge. Der kan evt. blive samkørsel, hvis kurset skal flyttes pga. vejr og vind. Nicus Natur fragter udstyret.
Har du lyst til at arrangere en tur med kollegerne, kammeraterne, firmaet eller andet, så kontakt os, så finder vi et tidspunkt, der passer jer.

Varighed: 8 timer, kl. 10-15.

Mødested: Nicus Nature, Vindebyørevej 31B, 5700 Svendborg kl. 9:00.

Udstyr: Medbring eget udstyr, eller lån udstyret af Nicus Nature.

Instruktør: Erfarne UV-jægere

Forudsætninger: Deltagelse på et 8 timers intro-kursus hos Nicus Nature eller lignende sted.

Husk!!! Fisketegn er et krav for at fange fisk i Danmark, dette sørger kursisten selv for. Fisketegn kan købes her: www.fisketegn.dk
– Du kan godt deltage i kurset uden fisketegn, så må du bare ikke harpunere/fange fisk.

Aldersgrænse: Min. 16 år i følge med en betalende forældre/værge, ellers 18 år.

Påklædning: Dragt, sokker, handsker, finner, maske/snorkel bly og bælte – har du ikke eget udstyr, kan dette lejes for 200 kr.

Din dragt skal være minimum 5 mm med fast hætte. Svømmedragter og eller surfdragter er IKKE varme nok! Kontakt os hvis du er i tvivl.

Husk ekstra, varmt tøj til du kommer på land, samt madpakke og drikkedunk.