Undervandsjagt-kursus 8t, begyndere

Undervandsjagt, eller uv-jagt, er blevet meget populært i Danmark, og det er ikke uden grund. Forestil dig at glide lydløst ned mod bunden for sekunder efter at harpunere en pighvar eller måske en havørred. Kurset her er for nybegyndere eller dig, der måske lige har smagt på oplevelserne under vandet, men som kunne tænke sig en grundig indføring i teori, grej og praksis.

Leje af komplet udstyr er inkluderet i kursusprisen!

Indhold
Efter teori, praktiske informationer og introduktion til udstyret tager vi på vandet. Vi finder et godt spot, bestemt af vejr- og vindforhold. Her kan du kan studere farvandet og måske spotte et par fisk og  fyre harpunen af. Fokus er dog ikke på at skyde fisk på dette første kursus, men på at kende grejet, teknikkerne og blive tryg ved livet under vandet, med en harpun.

Vi jager fra kysten på Langeland eller Tåsinge. Der kan evt. blive samkørsel, hvis kurset skal flyttes pga. vejr og vind. Nicus Natur fragter udstyret.

Har du lyst til at arrangere en tur med kollegerne, kammeraterne, firmaet eller andet, så kontakt os, så finder vi et tidspunkt, der passer jer.

Varighed: 8 timer, kl. 9-17.

Mødested: Nicus Nature, Vindebyørevej 31B, 5700 Svendborg kl. 9:00.

Udstyr: Medbring eget udstyr, eller lån udstyret af Nicus Nature.

Instruktør: Erfarne UV-jægere eller dykker instruktører/Dive Masters.

Forudsætninger: Snorkel- og svømmeerfaring er en fordel, samt at du er tryg ved vand.

Husk!!! Fisketegn er et krav for at fange fisk i Danmark, dette sørger kursisten selv for. Fisketegn kan købes her: www.fisketegn.dk
– Du kan godt deltage i kurset uden fisketegn, så må du bare ikke harpunere/fange fisk.

Aldersgrænse: Min. 16 år i følge med en betalende forældre/værge, ellers 18 år.

Påklædning: Dragt, sokker, handsker, finner, maske/snorkel bly og bælte er med i kursusprisen. Har du selv udstyr, som du ved passer dig, så tag det med – så ser vi på det sammen og supplerer eventuelle mangler.

Har du selv dragt, skal det være en dykkerdragt i minimum 5 mm med fast hætte. Svømmedragter og eller surfdragter er IKKE varme nok! Kontakt os hvis du er i tvivl.

Husk ekstra, varmt tøj til du kommer på land, samt madpakke og drikkedunk.