Mest solgte

Information

Producenter

Tilbud

Havkajak Kurser

Dit kajakeventyr starter med et kursus hos Nicus Nature. Kursusbasen ligger naturskønt på Vindebyøre lige ud til Svendborgsund. – Stranden ved Vindebyøre har lavt vand med lys sandbund og udgør den perfekte ramme for et kajakkursus.

Nicus Nature har kurser til kajakroere på alle niveauer. Har du specielle ønsker, tilbyder vi også privattimer.

Havkajak Kurser  2 varer

Underkategorier

  • For begyndere

    Få en god start i havkajakken med vores begynderkursus. Med vores modulkurser har du mulighed for at finde netop det/de kurser som passer bedst i din kalender. Du kan nøjes med et enkelt eller to moduler, men hvis du vil have hele ”grunduddannelsen” som kajakroer, og lære alle de basale tag og gøre både fremdriift og manøvrering meget lettere samt kende redningsteknikkerne så sigter du mod at samle modulerne A, B, C og D. Vi har aftenkurser, weekendkurser og ugekursus, så du kan gennemføre modulerne indenfor få dage, en måneds eller en sommer. Det kan være en fordel at gennemføre alle moduler indenfor en relativ kort tidsperiode. Du kan naturligvis også leje kajak hos os og selvtræne mellem modulerne. Lige så snart du ved, hvor mange moduler du vil deltage i, så tjek din kalender og meld dig til det eller de næste moduler. Vi ved af erfaring, at det er en stor fordel. Når du har gennemført alle moduler har du mulighed for at opnå EPP2-bevis. EPP2 kaldes ofte for ”frigivelse” og betyder du kan ro sikkert, og har trygheden ved at du er i stand til at redde dig selv og andre. EPP2-bevis er i praksis hurtig og direkte adgangsgivende i de fleste kajakklubber. Modul A: Kræver ingen forudsætniger, bare lysten til at ro kajak Modul B: kræver introkursus e.l. Bygger videre på indholdet fra modul A og vi anbefaler derfor at du tager det. Modul C+D: Kræver at du har taget modul A+B, har en EPP1 eller tilsvarende fra et andet sted. På alle begynderkurser er lån af kajak og udstyr inkluderet i prisen.

  • For øvede

    Er du kommet til det punkt, hvor du er klar til at søge nye udfordringer i kajakken og lære mere, så prøv et af vores kurser for øvede.

  • Special Kurser

    Vil du lære at rulle eller har du andre drømme som du gerne vil have udlevet, så hjælper vi på vej.

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2