Mest solgte

Information

Producenter

Tilbud

Havkajak Kurser

Dit kajakeventyr starter med et kursus hos Nicus Nature. Kursusbasen ligger naturskønt på Vindebyøre lige ud til Svendborgsund. – Stranden ved Vindebyøre har lavt vand med lys sandbund og udgør den perfekte ramme for et kajakkursus.

Nicus Nature har kurser til kajakroere på alle niveauer. Har du specielle ønsker, tilbyder vi også privattimer.

Havkajak Kurser  3 varer

Underkategorier

  • For begyndere

    Få en god start i havkajakken med vores begynderkursus. Med vores modulkurser har du mulighed for at finde netop det/de kurser som passer bedst i din kalender. Vi har hverdagskurser, weekendkurser og ugekurser, så du kan gennemføre et IPP kursus på få dage eller på en sommer. Det kan være en fordel at komme igang tidligt på sæsonen, men i sensommeren er vandet til gengæld varmest og der er mange gode rodage i september og oktober. Du kan naturligvis leje kajak hos os og selvtræne efter dit kursus. Ved alle kurser kan du få et IPP2-bevis. IPP2 kaldes ofte for ”frigivelse” og betyder du kan ro sikkert, og har trygheden ved at du er i stand til at redde dig selv og andre. IPP2-bevis er i praksis hurtig og direkte adgangsgivende i de fleste kajakklubber. 

  • For øvede

    Er du kommet til det punkt, hvor du er klar til at søge nye udfordringer i kajakken og lære mere, så prøv et af vores kurser for øvede.

  • Special Kurser

    Vil du lære at rulle eller har du andre drømme som du gerne vil have udlevet, så hjælper vi på vej.

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3