Mest solgte

Information

Producenter

Tilbud

Handelsbetingelser

Gratis fragt ved køb for +800 kr.*
* gælder ikke kajakker og Stand Up Paddle Board, SUP

Bytte- og returret
Bytte- og returret ved køb af fysiske varer: Enhver vare, der er købt online og leveret til dig med post, kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelsen. For at du kan få pengene retur, skal varerne være ubrugte – dvs. du må tage dem ud af emballagen uden at denne skades – men ikke have benyttet varen. Du godtgøres det, du har betalt eks. fragt. Sender du dem retur, betaler du selv porto for returnering.

Udsalgsvarer byttes ikke og tages ikke retur.

Returret ved køb af kurser:
Nicus Nature tilbyder hele 8 dages fortrydelsesret ved bestilling af kurser, hvorefter købet er bindende. Som en ekstra service tilbyder vi, at du kan flytte din booking 1 gang, mod et mindre administrationsgebyr på 250 DKK, indenfor samme år som bookingen er foretaget.

Er der for få tilmeldte til et kursus, vil du min. 7 dage før kursusstart, få oplyst, om kurset aflyses. I så fald vil vi prøve at finde en ny kursusdato ellers refunderer vi naturligvis den fulde pris, dog ikke hvis der er tale om et gavekort.

Garanti og reklamation
Alt salg fra dette website er omfattet af den danske købelov. Det betyder, at forbrugere har 2 års reklamationsret på varer købt hos Nicus Nature. Reklamationsretten gælder varer, hvor der kan konstateres en mangel, dvs. en oprindelig fejl og ikke slid og ælde.