Vandsport - Aktiv miniferie i Øhavet

Ny vare

Aktiv miniferie i Øhavet (Voksne)

Kajak - SUP - Snorkling/Undervandsjagt & yoga for de morgenfriske

Kom til Geopark, Det Sydfynske Øhav (snart UNESCO) og nyd en uge væk fra hverdagens travlhed hvor dagene er dine, og noget af Danmarks skønneste natur omgiver dig til alle sider. Det er ægte ”staycation”, når det er bedst, hvor naturen og vandet får dig til at glemme hverdagens stress og jag!

Flere detaljer

På lager

4 475,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Information om miniferien:

Miniferien her giver dig en god introduktion til et udvalg af vandsport som kajak, Stand Up Paddleboard (kaldet SUP) og snorkling/undervandsjagt. Der er plads til alle, og disse fire dage er optimale til den kortere ferie, til afstresning ved vand og i naturen, til hygge, fordybelse og latter. Vi starter ud fra Nicus Natures base på Vindebyøre, inderst i Svendborg Sund, hvor der er optimale muligheder for en god start i trygge omgivelser.

Her kan du læse lidt om programmet:

Vi koncentrerer os den første dag om at få en tryg start på vandet i kajakkerne. Her lærer du alle nødvendige teknikker og redningsøvelser, hører om turplanlægning og risikovurdering, og bliver rustet til ture ud i det blå. På andendagen tester vi, hvad vi har lært, og tager på togt i Øhavet. Vi sætter kajakkerne i vandet og ror ud i det lave vand i Øhavet. Her er 55 øer og holme, og et par af dem vil vi besøge på denne dagstur. At opleve livet og idyllen på eksempelvis Hjortø eller Birkholm, mens vi spiser kage og drikker kaffe i haven, er en oplevelse helt for sig selv.

På tredjedagen skal vi ud med snorkel og prøve at fange vores egen aftensmad, måske det bliver til en lækker krabbebisque. Den vil vi senere tilberede i fællesskab, mens vi taler om dagens oplevelser under vandet. Alle kan være med her, når vores dygtige guider formidler deres viden om snorkling og fisk. Øhavet er et oversvømmet istidslandskab, på vej til at blive UNESCO-certificeret Geopark, og snorkling er en enestående måde at opleve det fantastiske liv, der findes her under vandets overflade.

Den sidste dag tager vi ud med på SUP’erne, og får en grundig indføring i teknikker og metoder til sjov og sikker paddelaktivitet. Måske kan vi endda nå en tur langs kysten, inden vi sidst på eftermiddagen siger farvel og tak for denne gang.

Som noget helt nyt har vi i år arrangeret ekstra oplevelser, som ølsmagning på det lokale Svendborgsund Bryghus eller en solnedgangstur i RIB-båd ud i Øhavet med Nicolai selv. Disse ture kan varmt anbefales og kan bookes både ved bestilling af selve miniferien eller ved ankomsten.

Forudsætninger:

Det kræver ikke nogen forkundskaber at deltage på miniferien, dog skal du være fyldt 18 år. Du skal være klar på at være ude det meste af dagen. Alt udstyr låner du af Nicus Nature, og skulle du have lyst at købe udstyr med hjem efter kurset, får du naturligvis 10% i rabat på tilbehør (kun til miniferie-deltagere).

Miniferien kan bookes som basis-model, hvor du selv medbringer telt (tipi-eller hængekøje kan lejes, også pr. nat hvis du vil prøve at sove ude fx en enkelt nat) som en plus- eller deluxe udgave med henholdsvis hytte eller B&B/hotel (det anbefales at booke disse to udgaver af miniferien i god tid pga. plads).

Kom og oplev

  • Morgenyoga ved Svendborg Sund
  • Kajak Stand Up Paddleboard/SUP
  • Ture i Øhavet og Geopark, Det Sydfynske Øhav
  • Bålmad og grillhygge
  • Solnedgange og venskaber
  • Naturen og vandet i Det Sydfynske Øhav