Guidet lystfiskertur, 4 timer, 2 pers.

GL4_2

Alle kan da fiske, eller hvad ...? Kom ud med en lokal og stedkendt guide og oplev forskellen på dit fiskeheld. Om du har brug for gode råd og vejledning ang. grej og udstyr, vind og vejrforhold eller for at finde netop dér, hvor fiskene står, så giver det en uovertruffen oplevelse at have en lokal og stedkendt guide med, der har fisket fiskepladserne tynde og som kender fiskene og deres natur.

Flere detaljer

3 000,00 kr

Yderligere information

Tag med Nicolai Ilcus ud i efteråret, vinteren og foråret og få den der fede oplevelse, hvor adrenalinet pumper, havørreden hugger og hopper, og du bagefter mærker endorfinerne suse rundt i kroppen. Med en lokalkendt guide får du indsigterviden om fiskepladser, vind- og vejrforhold, viden om grej og udstyr og adgang til et godt netværk. Vi tager ud i alu-fiskejollen eller fra kysten, alt efter vejr og vind.

Nicolai Ilcus er uddannet Adventure Travel Guide fra Canada og Friluftsvejleder og har en perlerække af kurser og uddannelser med sig i sikkerhed, vandsport, friluftsliv og natur. Nicolai har fisket intensivt både over og under vandet i Danmark og udlandet det meste af sit liv og har undervist siden 1997.

Prisen er pr. par (dvs. 1.500,- pr. person)